Ihmeelliset ihmiset - Tästä elämästä toiseen ulottuvuuteen

Minkä valitset seuraavista vaihtoehdoista?
  1. Kuoleman jälkeen elämä jatkuu tietoisena olentona toisessa olotilassa. Muistot Maapallolla eletystä elämästä on mielessä. Ei muita muistoja. 
  2. Kuoleman jälkeen elämä jatkuu tietoisena olentona toisessa olotilassa. Muistot Maapallolla elosta ei ole mielessä. Eikä muita muistoja.
  3. Kuoleman jälkeen elämä jatkuu tietoisena olentona toisessa olotilassa. Muistot Maapallolla elosta on mielessä. Samoin kaikkien edellisten elämien muistot tulevat esiin.
  4. Kuoleman jälkeen elämä ei jatku tietoisena olentona. Ei enää tietoista olemassaolon fiilistä. Tyhjyys. Olemassaolon loppu. The end.
  5. Kuoleman jälkeen ei muistoja mistään eikä tajuntaa. Tietoisuus herää taas uudessa elämässä Maapallolla toisena persoonana.
  6. Kuoleman jälkeen elämä jatkuu tietoisena olentona hajoavassa ruumissa.
  7. Kuoleman jälkeen eläminen siirtyy taivaaseen jossa on ikuisesti ihanaa.
  8. Kuoleman jälkeen pahat tyypit joutuvat ikuiseen kärsimykseen helvettiin!
  9. Kuoleman jälkeen olotila on kuin jollain valo-olennolla joka on päässyt maapallolaisen karkeista ajatuksista ja käyttäymismalleista eroon.

1. Tämä olisi minulle pettymys! Odotan enemmän rajan taakse siirtymiseltä. Olen mielestäni maistellut riittävästi ruumistairtautumisissa toisen ulottuvuuden maailman makuja ja oppinut millaista meinikiä siellä on. Onhan se ihan erilaista, mutta ei siitä vielä saa vastauksia suurimpiin kysymyksiin. Samanlaista pähkäilyä ja sähläämistä kuin täälläkin, mutta erilaisessa ympäristössä.

2. Tämä vaihtoehto keljuttaa jo nyt jos se on totta! Haluan muistaa tämän elämän rajan taakse siirryttyäni! Muuten tämä nykyinen elämä tuntuu turhalta.

3. Tämä olisi minun valintani ja ihan huippua! Muistaisin milloin elin ensimmäistä kertaa ja ymmärtäisin koko oppimispolkuni. Ehkä elettyjä elämiä on ollut satoja tai tuhansia. Olisi todella siistiä muistella kaikkia yksityiskohtaisesti ja nähdä itsensä laajemmassa perspektiivissä. Ehkä palaisin tänne uudestaan oppimaan valitsemiani asioita.

4. Totaalisesti lannistava ajatus! Elämällä nyt ei olisi mitään tarkoitusta. Eikä mielestäni mitään järkeä syntyä yhden kerran Maapallolle ja sitten kadota kokonaan. Haluan uskoa sielun jatkavan oppimista eri olemassaolon tasoilla.

5. Tämäkin olisi tylsä vaihtoehto. Milloin sitten pääsisi näkemään itsensä kunnolla ja kokonaisena?!

6. Ihan naurettava ajatus! Mitä tajunnalle tapahtuu kun ruumis on mädäntynyt? Vieläkö luissa ollaan kiinni tuhansia vuosia? Tai fossiilissa? Olisi tosi ahdistavaa olla tässä tietoisuudessa jossain haudassa. Tai mitä jos ruumis tuhkataan, niin missä tietoisuus sitten on? Tuulessa jos tuhkat on nakattu sinne?!

7. Pöhköä ja tylsää! Ikuinen onnela ei kiinnosta pätkääkään. Mitä sitten enää voi oppia ja miten kehittyä jos ei ole ristiriitoja?! Kaikki onnistuu taivaassa ja koko ajan on euforia päällä? Jumalako tuomitsee? Aika hoocee tuomari. Huono vaihtoehto ja kehno logiikka.

8. Kaikkein älyttömin keksintö! HC-Jumala jälleen vauhdissa, pistää pahikset kitumaan. Mitä järkeä siinä olisi?! Ihan sadistinen mielikuva sairaalloisesta ja epäreilusta tuomarista. Tämä on vanha kikka typerien junttien pelotteluun.

9. Ihan kiinnostava vaihtoehto. Edellyttää mielestäni isompaa suunnitelmaa taustalle minkä ilmeisesti ylevöityneenä valo-olentoja hokaisi. Pomppaus tältä tasolta korkealle oppimisen tiellä ei kuitenkaan tunnu loogiselta ja oikealta.


Kolmonen voitti minun mielestäni. Se antaa tälle nykyiselle minälle toivoa, merkitystä ja armollista ymmärrystä keskeneräisenä ihmisenä olemisessa.

P.S.
Ei kannata ottaa niin vakavasti näitä juttuja :D Nautitaan elämästä NYT!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hygieniaa - Proput suussa

Hyvinvointia - 40 Hertsillä terveyttä

Soitinrakennusta - Hyvän Stratocasterin kasaaminen