Ihmeelliset ihmiset - Keanu Reeves

Tästä miehestä on kantautunut mielenkiintoisia juttuja! Kyseessä on filantrooppi, elokuvatähti ja ilmeisesti järkevä tyyppi. Päätin ottaa hänestä selvää hieman enemmän googlailemalla.

Keanu Charles Reeves (s. 2. syyskuuta 1964 Beirut) on Libanonissa syntynyt, lapsesta saakka Kanadassa asunut näyttelijä, jonka äiti Patricia on syntyjään britti ja isä Samuel havaijilais-kiinalainen. Vanhemmat erosivat Keanun ollessa kaksivuotias, ja isä asuu Havaijilla. Nimi Keanu tarkoittaa tuulta.

Keanu on soittanut bassoa keikkailevassa bändissä joka oli varsin suosittu, mutta jätti sen touhun taakseen elokuvauran lähtiessä todenteolla käyntiin.

Hän on kokenut rankkoja menetyksiä elämässä, mm. lapsi syntyi kuolleena ja vaimo kuoli onnettomuudessa, läheinen kaveri kuoli, isä oli narkkari. Silti hän jaksaa olla optimistinen ja empaattisesti kannustaa muita ongelmissaolevia.

Mutta mikä minuun erityisesti kolahti, on Keanun salainen hyväntekijän rooli! Hän perusti hyväntekeväisyyssäätiön 2000-luvun alussa joka on kaikessa hiljaisuudessa lahjoittanut miljoonia dollareita joka vuosi lastensairaaloille ja syöpätutkimukseen. Hän ei halua nimeään esille.
Lisäksi, hän lahjoittaa selkärankojaan teloneiden tutkimukseen rahaa (Spinal Cord Opportunities for Rehabilitation Endowment) ja eläinten hoitoon (People for the Ethical Treatment of Animals).
Hän on myös alentanut palkkojaan elokuvissa jotta muita nimekkäitä näyttelijöitä voitaisiin palkata samoihin elokuviin.

Pari hienoa pätkää on olemassa miehen nopeasta tilanneälystä, maanläheisyydestä ja empaattisuudesta:


Antaa tilaa metrossa.


Hengailee kodittoman kanssa.


Keanu pitää näppinsä irti naisista valokuvissa

Keanu Reevesilta uskomaton ele nuorelle fanille


Koostevideo Facebookissa


Ja loppuun hieman hupia;


https://www.keanuisimmortal.com/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hygieniaa - Proput suussa

Soitinrakennusta - Hyvän Stratocasterin kasaaminen

Hyvinvointia - 40 Hertsillä terveyttä