Ihmeelliset ihmiset - Olet taikaa ja tähtipölyä!!

Minusta ihminen on ihmeinen, sillä olemme todella ihmeellisiä monimutkaisia otuksia. Tämä siis tokaistuna ihmisen perspektiivistä tässä vaiheessa evoluutiota..

Koostumme aineksista jotka pullahtivat avaruuteen alkuräjähdyksessä. Siis perusalkuaineista jotka eivät katoa minnekään vaan kiertävät eri olomuodoissa ehkä ikuisesti maailmankaikkeudessa. Sinussakin voi olla jämiä jostain toisesta ihmisestä tai reinkarnaatioajattelun mukaan jopa itsestäsi jos olet elänyt aiemmassa elämässä esimerkiksi isoisänäsi. Olet siis samaa kamaa kuin tähdet, planeetat ja komeetat!

Elämänliekki on minusta ihmeellisempi kuin fyysinen keho. Käsitykseni mukaan se liekki tai sielu voi olla elossa ilman kehoa mutta keho ei elä ilman sielua. Metafyysisesti ajatellen olemme siis enemmän kuin lihakimpaleita Maapallolla. Jotta voisi ymmärtää tätä pitää ulottaa ajattelua perinteisten uskonnollisten mallien ulkopuolelle.

Hindut kirjoittivat kivasti, että Jumalalla oli ennen kaikkea maailmojen luomista tylsää ja tyhjää. Hän päätti luoda universumin kaikkine olentoineen jotta voisi seurata loputonta uutisvirtaa ja oppia samalla siitä itse. Niinpä Jumala on tämän teorian mukaan jatkuvasti laajeneva ja kehittyvä. Jos meidän ihmisten persoonallisuus ja yksilöllisyys onkin vain illuusio tässä vaiheessa kehitystämme, niin ainakin minä toivotan omassa evoluutiossani tervetulleeksi ajatuksen yhdistymisen ajatuksen.


"We are the Borg. Resistance is futile!" No ei ihan niin rajusti vaan luonnollisena osana henkistä kehitystä. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hygieniaa - Proput suussa

Hyvinvointia - 40 Hertsillä terveyttä

Biisintekoprosessi - Sanoituksia veivaamassa