Hyvinvointia - 40 Hertsillä terveyttä

Ei ole enää mikään salaisuus, että tiedemaailmassa on tutkittu ihmisen kehoon vaikuttavia taajuuksia, ja 40 Hz:n on huomattu olevan yksi monista toimivista luvuista. Se vaikuttaa mm. aivojen Thalamus-keskukseen joka säätelee viestien kulkemista aivoista lihaksille. Kyseinen taajuus auttaa myös tasapainottamaan aivojen kummankin puoliskon aivoaaltoja. Eräässä tutkimuksessa mitattiin meditoivien buddhalaismunkkien aivokäppyröitä ja huomattiin miten meditaatio saa aikaan balanssin aivopuoliskojen välille. Fyysisesti tila ilmenee rauhoittumisen ja levollisuuden tilana. 40Hz tekee saman vaikutuksen ilman meditaatiota, ainakin osittain.

Tein itse 90-luvulla 40 ja 48 Hz:hin perustuvaa musiikkia, Vibrations -albumin, jota on käytetty musiikkiterapiassa Next Wave -värähtelytuolin kanssa menestyksekkäästi. Olen tehnyt myös uudempaa matskua, mm. Sage. Työn alla on nyt myös "hard core" 40hz -matskua joka ei pyri miellyttämään kuuntelijaa esteettisesti, vaan se vaikuttaa suoraan aivoihin rajusti.



Koska kyseessä on tosi matala taajuus, vaaditaan kuunteluun hyviä kuulokkeita tai kunnollista subwooferia.

Veikkaan, että tulevaisuudessa meitä tullaan hoitamaan enemmän äänellä ja värähtelyillä. Todennäköisesti myös valolla koska sekin on energiaa nopeammilla värähtelytaajuuksilla. Nyt 40Hz:ä tutkitaan Alzheimerin hoidossa apuvälineenä.

Tässä lisää infoa aiheesta:

https://blog.szynalski.com/2018/03/40-hz-tone-alzheimers/



Aina parempi jos äänellä saadaan korvattua lääkehoitoa, vai mitä?!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hygieniaa - Proput suussa

Biisintekoprosessi - Sanoituksia veivaamassa